Покана за събития по проект за следродилната депресия за месец юни

Скъпи приятели, каним ви да станете част от нашите събития по проекта ни посветен на следродилната депресия“ Когато думите не стигат“ подкрепен и финансиран от Столична община и програма „Социални иновации“ 2020г. Графика за месец юни ще бъде:

16.06 Семинар по темата с психолог на тема, следродилната депресия, състоянието на тъгата и „babyblue“ Събитието ще започне в 19.00 часа през нашата онлайн платформа в сайта на фондацията от 19.00 часа.

21.06 Консултативни срещи с лекар, който ще разговаря с вас по темата за етиология, протичане на състоянието на следродилна депресия, признаците и това как можем да се погрижим за себе си и тялото си след раждане. Дейността ще започне в 19.00 на познатият ви адрес София, ж.к „Зона Б-5“, бл. 6 , вх, А

22.06 Ден на отворените врати, като по време на дейността участниците ще могат да задават свободно въпрос към нашия специалист и ще има дискусия по темата з ачувствата и състоянито на жените, които са станали майки, но са в състояние на следродилната депресия и не могат да намерят път към стария си живот и нормалното ежедневие. Дейността ще започне в 19.00 през нашата онлайн платформа.

29.06 Група за взаимопомощ. Включете се в нашата група за взаимопомощ за майки и помогнете на себе си и други жени в същата ситуация. Дейността се провежда от психолог. Може да задавате своите въпроси към нашия специалист по темата. Включете се в 19.00 през нашата онлайн платформа.

Заповядайте вход свободен!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.